Trappeindustri

Med mere end 40-års erfaring tilbyder vi kvalitetsløsninger med skræddersyede limtræsplader til trappevanger og trappetrin. Vi tror på langsigtede partnerskaber med vores kunder og arbejder efter kvalitet og kundens absolutte tilfredshed.

Læs mere om vores løsninger til trappeindustrien

7

Trappeindustri – Limtræ til trapper

Vi har altid kunden i centrum og skræddersyr den optimale limtræsløsning til trappevanger og trappetrin, så kvalitet, service, leveringssikkerhed og pris går op i en højere enhed.

Vi tror på, at langsigtede partnerskaber giver det bedste resultat for vores kunder.

I VTI anvender vi udelukkende nordisk fyrretræ i høj kvalitet fra bæredygtigt skovbrug. Vi er FSC®- og PEFC-certificerede, hvor vi tilbyder certificerede limtræsvanger og trin til trapper.

Vores erfarne medarbejdere og VTI’s topmoderne produktionsteknologi sikrer, at vores kunder hver eneste gang får produkter af høj og ensartet kvalitet.

Vores samarbejde med store savværker betyder, at vi kan tilpasse limtræsprodukterne, så de passer til trappeindustriens forventninger til produktsortiment. Du er altid velkommen til at kontakte os for at tage en snak om dine behov, så vi sammen kan finde den optimale løsning.

Søren Winterberg

Produktchef

Dir. tlf.: +45 96 95 03 11
sw@vti.dk

Produktinfo

  • Trappetrin – Trappevanger – Limtræsstolper
  • Fyr- eller grantræ i limtræ
  • Længder op til 5100 mm
  • Bredt produktsortiment i limtræ

Derfor skal du vælge VTI

Bæredygtighed

Vi arbejder aktivt på at reducere vores CO2-aftryk og andre negative miljøpåvirkninger. Samtidig skaber vi positive, sociale resultater for vores ansatte og samarbejdspartnere.

Partnerskab

VTI tilbyder løsninger til nye og eksisterende kunder gennem tæt samarbejde og partnerskab. Vi fokuserer på at opbygge langsigtede relationer mellem vores kunder og leverandører for at sikre fælles succes.

Certificeret træ

VTI bruger udelukkende certificeret træ. Det betyder, at fabrikken kan dokumentere, hvilket råtræ der er blevet brugt i produktionen af de forskellige ordrer.

Kvalitetsplader

Vi bruger udelukkende langsomt voksende fyrretræ fra nordiske skove. VTI arbejder med tre forskellige pladekvaliteter, som kan tilpasses efter jeres specifikke ønsker.

Trappetrin og trappevanger

VTI producerer fyrretræstrin og -vanger i limtræ til trappeindustrien. På vores specialbyggede presse kan vi lime limtræsplader op til 5100 mm i længden. Længdespecifikationerne følger savværkernes mål: 3600 mm, 3900 mm, 4200 mm, 4500 mm, 4800 mm og 5100 mm.

Vi kan bearbejde langsiderne på trin og vanger, så de er klar til brug uden yderligere bearbejdning i din virksomhed.

Trappestolper

Vi tilbyder også stolper i forskellige dimensioner – inkl. den populære 90x90mm i 2 lags konstruktion.

Andre dimensioner og kvaliteter er også tilgængelige – inkl. knastfrie løsninger

Interesseret i at vide mere om VTI?

VTI har mere end 40-års erfaring og har en lang historie, som du kan læse mere om.

$

Læs mere om VTI

Har du spørgsmål?
Så kontakt os

Du kan finde kontaktoplysninger på vores forskellige medarbejdere.

$

Se kontaktpersoner