Møbelindustri

Fyrretræsplader i limtræ til møbelindustrien er VTI’s oprindelige produkt. Vi har mere end 40 års erfaring med produktionen af limtræsplader i nordisk fyr til møbelindustrien. Vi arbejder udelukkende med FSC®- og PEFC-certificeret træ, og så tilbyder vi værdifuld erfaring og hjælper dig gerne med at skræddersy den mest optimale løsning.

Læs mere om vores fyrretræsplader

7

Nordisk fyrretræ fra bæredygtigt skovbrug

I VTI er vores kunder altid i centrum! Det betyder, at vi kan skræddersy den mest optimale løsning til dig, så kvalitet, service, leveringssikkerhed og pris går op i en højere enhed.

Vi tror på, at langsigtede partnerskaber giver de bedste resultater for vores kunder.

I VTI anvender vi udelukkende nordisk fyrretræ i høj kvalitet fra bæredygtigt skovbrug. Vi er naturligvis leveringsdygtige i FSC®- og PEFC-certificeret møbellimtræ, der imødekommer markedets krav til råtræs oprindelse og forsvarlig skovdrift.

VTI’s erfarne medarbejdere og topmoderne produktionsteknologi sikrer, at du gang på gang får en ensartet kvalitet – og til aftalt tid.

Vi har et stort råvarelager og effektivt produktionsudstyr. Det betyder, at vi er meget fleksible og kan tilbyde dig kort leveringstid på limtræsplader. Vi er altid klar til at yde en ekstra indsats, hvis der opstår uventede situationer.

Søren Winterberg

Produktchef

Dir. tlf.: +45 96 95 03 11
sw@vti.dk

Produktinfo

  • Pladetykkelser fra 6mm til 45mm
  • 3 forskellige forsidekvaliteter – som kan tilpasses dine individuelle krav
  • Bearbejdningsklare ender og kanter – fri for sorte knaster
  • Mulighed for pudsning med korn 120 på 8-bånds pudsemaskine
  • Mulighed for limning med formaldehydfri lim

Derfor skal du vælge VTI

Bæredygtighed

Vi arbejder aktivt på at reducere vores CO2-aftryk og andre negative miljøpåvirkninger. Samtidig skaber vi positive, sociale resultater for vores ansatte og samarbejdspartnere.

Partnerskab

VTI tilbyder løsninger til nye og eksisterende kunder gennem tæt samarbejde og partnerskab. Vi fokuserer på at opbygge langsigtede relationer mellem vores kunder og leverandører for at sikre fælles succes.

Certificeret træ

VTI bruger udelukkende certificeret træ. Det betyder, at fabrikken kan dokumentere, hvilket råtræ der er blevet brugt i produktionen af de forskellige ordrer.

Kvalitetsplader

Vi bruger udelukkende langsomt voksende fyrretræ fra nordiske skove. VTI arbejder med tre forskellige pladekvaliteter, som kan tilpasses efter jeres specifikke ønsker.

Kvalitet er et fokusområde

I VTI bruger vi udelukkende langsomt voksende fyrretræ fra nordiske skove, ligesom vi udelukkende handler med FSC®- og PEFC-certificeret træ.

Råvaren er ekstrem vigtig, når der produceres limtræsplader. Derfor udfører vi indgangskontrol på samtlige læs råvarer, vi modtager fra savværkerne. På den måde sikres det, at vi altid benytter den rigtige råvare til den rette kvalitet.

Kvalitet er vigtigt for os, og derfor dobbeltkontrolleres kvaliteten inden bearbejdning, hvor alle råvarer køres igennem vores scanner, inden plankerne afkortes.

Næste kvalitetskontrol finder sted ved sortering af lamellerne. Her frasorteres øvrige defekter i forhold til den kvalitet, der er aftalt med kunden. På dette trin sorteres også for- og bagkanter, så limtræspladerne kan bearbejdes med minimalt spild.

Skulle limtræspladerne, mod forventning, stadigvæk have en defekt, frasorteres de umiddelbart derefter.

Interesseret i at vide mere om VTI?

VTI har mere end 40-års erfaring og har en lang historie, som du kan læse mere om.

$

Læs mere om VTI

Har du spørgsmål?
Så kontakt os

Du kan finde kontaktoplysninger på vores forskellige medarbejdere.

$

Se kontaktpersoner