Fakta om VTI

Vi er i VTI stolte af vores mere end 40-års historie, der har etableret os som en af Europas førende limtræsproducenter. Vi står på skuldrene af MIFA Gruppen med et solidt fundament i både Vinderup og Rezekne. 

Læs mere omkring VTI

7

Fabrikkerne i Fakta

Vinderup

Størrelse0m2
Møbel/DIY kapacitet0m2
HF-presser, kapacitet0m
Finger skarring, kapacitet0m
Ansatte0

Rezekne

Størrelse0m2
Møbel/DIY kapacitet0m2
Briketpresser0kg
Ansatte0

Historien

VTI – En del af MIFA Gruppen

MIFA Gruppen består af en række af selskaber, som alle er udsprunget af familien Nielsens store passion og dygtighed for iværksætteri, træ og udvikling. Siden 1970’erne har koncernen vokset sig stor og flere selskaber er kommet til gennem årene. Selskaberne ligger, med få undtagelser, på Nr. Bjertvej i Vinderup, hvor også VTI er placeret.

I dag er VTI en af Europas største limtræsfabrikker, der med et årligt forbrug på mere end 120.000 m3 limtræ forsyner møbel- og vinduesindustrien samt DIYmarkedet.
VTI har siden år 2000 arbejdet med FSC-certificeret træ, og var dermed én af de første på markedet, der prioriterede bæredygtighed.

Søsterselskabet NORTO blev etableret i 2018 med ønsket om et større fokus på bæredygtighed.  I NORTO omdannes resttræ fra produktionen af limtræ, til eksklusive væg- og loftpaneler, gulve og køkkener.

Hos MIFApladen produceres sælges der kvalitetstræmøbler, bordplader, køkkener og andre trævarer i alle træsorter, primært til private gennem webshoppen.

Der er ansat omkring 175 medarbejdere i MIFA-gruppen, primært i Vinderup, hvor det hele havde sin begyndelse.