Bliv en del af VTI

Drømmer du om at arbejde for en stolt, lokalforankret virksomhed, hvor dedikation, ærekærhed og professionalisme er en del af kulturen? Så er VTI måske stedet for dig. Som en af Europas førende limtræsproducenter tilbyder VTI ikke blot en spændende arbejdsplads, men også muligheden for at blive en del af et socialt fundament, hvor mantraet Stronger Together er kernen i alt, hvad virksomheden gør.

Læs om at arbejde i VTI

7

En arbejdsplads, hvor forskellighed er en styrke, og socialt fællesskab er en værdi

I VTI prioriterer vi et stærkt, socialt fællesskab og rummelighed. Det er en arbejdsplads, hvor passion er vores fælles drivværk, og mangfoldighed skaber stærkere og mere innovative hold. Derfor investerer vi i sociale arrangementer og aktiviteter for at skabe større samhørighed og et positivt og inkluderende arbejdsmiljø for alle. Vi er Stronger Together.

Vores arbejdsmiljø er præget af åbenhed og en imødekommende kultur, hvor der er plads til at udtrykke sig selv og dele sin mening. Vi værdsætter forskellige perspektiver for at skabe nyskabende og innovative løsninger. VTI er stolt af vores mangfoldige medarbejderstab og tror på, at det er med til at skabe en unik og alsidig arbejdsplads, hvor der er plads til at lære af hinanden og udvikle sig sammen.

$

Se vores ledige stillinger

Det siger vores medarbejdere

Trivselsfremmende arbejdsplads for medarbejderne

VTI er en virksomhed, der går op i at skabe en arbejdsplads, hvor medarbejderne trives og føler sig motiverede og engagerede i deres arbejde. Derfor gennemføres der også årligt en medarbejdertilfredshedsundersøgelse. Herigennem kan trivslen og tilfredsheden følges, så ønskede forbedringer kan identificeres og igangsættes på alle områder.

Det er med stolthed, at vi kan dele, at trivslen i VTI i 2023 opnåede en samlet tilfredshed på scoren 4,2 ud af 5 mulige.

Fokus på medarbejdertrivsel afspejles bl.a. i personalegoderne

Som en dedikeret og professionel virksomhed er VTI ikke kun fokuseret på at levere høj kvalitet i produktionen af limtræ, men også på at tage sig af sine medarbejdere. Derfor tilbyder VTI en lang række personalegoder, herunder en god pensionsordning, sundhedsforsikring og kantineordning. Disse fordele er med til at sikre, at medarbejderne trives og er i stand til at yde deres bedste på arbejdspladsen, samtidig med at de kan få støtte og tryghed i deres personlige liv.

I VTI mener vi, at det er vigtigt at investere i vores medarbejdere, og vi er stolte af at kunne tilbyde en række attraktive personalegoder. Nogle af disse kan du se her:

– God pensionsordning

– Sundhedsforsikring

– Kantine- og frugtordning

– Brændstofkort

– Personaleforening

– Forskellige rabatter på vores egne produkter

– Mulighed for at låne trailer, popcornmaskine, slushicemaskine, Soundboks, borde og stole

Interesseret i at vide mere om VTI?

VTI har mere end 40 års erfaring og har en lang historie, som du kan læse mere om.

$

Læs mere om VTI

Vær med til at forme VTI's fremtid

Bliv en del af et socialt og professionelt arbejdsmiljø ved en af Europas førende limtræsproducenter

$

Se ledige stillinger