DIY

VTI er markedsledende med et stort udvalg af hylder, bordplader og hobbyplader i limtræ til trælaster, grossister og byggemarkeder. Vi tilbyder limtræsplader i alle dimensioner i fyr, gran, eg og bøg.

Læs mere om vores plader til DIY

7

Limtræsprodukter til grossister, trælaster og byggemarkeder

VTI anvender udelukkende certificeret nordisk fyrretræ i høj kvalitet fra bæredygtigt skovbrug. Vi er FSC®- og PEFC-certificeret. Ønsker du som kunde mærkning, er det naturligvis muligt.

Vi har også mulighed for at levere limtræ i andre træsorter, som du bl.a. kan anvende til:

  • Hobbyplader
  • Bordplader
  • Hylder
  • Tilsætning til vinduer
  • Bundstykker til vinduer

VTI har erfarne medarbejdere og topmoderne teknologi. Det betyder, at du får en konsistent limtræskvalitet hver gang – inden for den aftalte leveringstid. Vi har et optimalt råvarelager og en særdeles effektiv produktion. Det sikrer, at vi er meget fleksible og tilbyder limtræ efter dine ønsker med hurtige leveringstider.

Produktprogrammet henvender sig til kvalitetsbevidste grossister, trælaster og byggemarkeder, der som udgangspunkt køber ind til centrallager.

Søren Winterberg

Produktchef

Dir. tlf.: +45 96 95 03 11
sw@vti.dk

Produktinfo

  • Limtræsplader i tykkelser fra 15 mm til 40 mm
  • Pladestørrelse fra 800×200 mm til 3000×625 mm
  • Specialmål efter aftale
  • Med eller uden foliering
  • Mulighed for private label

Derfor skal du vælge VTI

Bæredygtighed

Vi arbejder aktivt på at reducere vores CO2-aftryk og andre negative miljøpåvirkninger. Samtidig skaber vi positive, sociale resultater for vores ansatte og samarbejdspartnere.

Partnerskab

VTI tilbyder løsninger til nye og eksisterende kunder gennem tæt samarbejde og partnerskab. Vi fokuserer på at opbygge langsigtede relationer mellem vores kunder og leverandører for at sikre fælles succes.

Certificeret træ

VTI bruger udelukkende certificeret træ. Det betyder, at fabrikken kan dokumentere, hvilket råtræ der er blevet brugt i produktionen af de forskellige ordrer.

Kvalitetsplader

Vi bruger udelukkende langsomt voksende fyrretræ fra nordiske skove. VTI arbejder med tre forskellige pladekvaliteter, som kan tilpasses efter jeres specifikke ønsker.

Limtræ i fyr og gran

Der findes mange forskellige træsorter på markedet, men fyr og gran er oftest de mest populære valg til en bred vifte af bygge- og møbelprojekter. I VTI tilbyder vi limtræ i netop disse træsorter, og vores produkter tilbydes i følgende specifikationer:

– Standardsortiment i alle dimensioner fra 800 x 200 mm til 3000 x 625 mm.
– Standardsortiment i tykkelser fra 15 mm til 40 mm.
– Vi giver gerne tilbud på andre størrelser og tykkelser

Fyr Limtræ

Gran Limtræ

Limtræ i eg og bøg

Udover limtræ i fyr og gran tilbyder vi også limtræ i eg og bøg. Disse produkter har en række unikke egenskaber og kommer i forskellige størrelser og tykkelser for at imødekomme dine specifikke behov.

Følgende er specifikationer på vores limtræ i eg og bøg, der kan hjælpe dig med at vælge det bedste produkt til dit projekt:

– Standardsortiment i flere dimensioner fra 800 x 200 mm til 3000 x 610 mm
– Standardsortiment i tykkelser i 15 mm og 30 mm
– Sælges i minimum hele paller
– FSC® efter ønske

Eg Limtræ

Bøg Limtræ

Interesseret i at vide mere om VTI?

VTI har mere end 40-års erfaring og har en lang historie, som du kan læse mere om.

$

Læs mere om VTI

Har du spørgsmål?
Så kontakt os

Du kan finde kontaktoplysninger på vores forskellige medarbejdere.

$

Se kontaktpersoner