Om VTI

VTI er langt mere end bare produktion af limtræ i topkvalitet. Det er en fortælling om en stolt, lokalforankret virksomhed med internationalt udsyn og bundsolide værdier.

Læs mere om VTI’s kernefortælling og vores visioner her på siden.

Er du interesseret i fakta om fabrikken eller VTI’s historie, så klik her

Læs mere om vores kernefortælling og visioner

7

Vision

VTI vil med stolthed og ekspertise muliggøre, at partnere kan skabe stærke og fundamentale produkter med respekt for naturen til mennesker over hele verden.

Mission

Dedikation og viden skal sikre den rette kvalitet til tiden hver eneste gang, så VTI opbygger lange, solide og værdifulde partnerskaber.

Stronger Together

Stronger Together er hele essensen af VTI.

Kernen i limtræets fordele bygger på Stronger Together. Limtræsprodukterne har bedre styrkeegenskaber end massivt fyrretræ, fordi sammenlimningen gør limtræet stærkere.

Eksternt skal Stronger Together være VTI’s stærke budskab til kunder og leverandører.

Internt er Stronger Together et billede på den medarbejderkultur, der skal være VTI’s ledestjerne i fastholdelsen af positionen som én af Europas førende limtræsproducenter.

Alle medarbejdere er betydningsfulde, og VTI står langt stærkere med samarbejde og holdånd.

Kernefortællingen om VTI

VTI er mere end bare en plade.

VTI er en stolt, lokalforankret virksomhed, hvis kernekompetence er produktion af limtræ til møbler, vinduer, døre, trapper og til DIY. Limtræet har været essensen af VTI i mere end 40 år, og det har gjort os til en af Europas førende limtræsproducenter.

Vores viden på området har været essentiel i udviklingen af limtræsprodukter, hvor den rette udnyttelse af råvarerne, den effektive produktionsproces og den rette kvalitet til kunden har sikret resultater, vi er stolte af.

Stoltheden gennemstrømmer alle i VTI, og vi er på alle områder dedikerede, ærekære og professionelle og holder altid det, vi lover.

Vi tager et ord for et ord, vægter troværdighed højt og leverer altid til tiden. Vi er samtidig stolte, når talentet hos vores ambitiøse medarbejdere udfolder sig, og når vores kunder, samarbejdspartnere og medarbejdere anerkender VTI som en attraktiv virksomhed at være en del af.

Og så er vi stolte, når vores agilitet og navigation i markedet går op i en højere enhed og sikrer vækst og udvikling. Det skyldes både en imponerende agilitet i produktionen, men også en fremsynethed, der formår at styrke organisationen og tilføre de rette kompetencer.

Sammen er vi nemlig stærkere. Det gælder både for sammenlimningen i vores limtræ, der sikrer uovertruffen styrke, men også i samarbejdet og holdånden medarbejderne imellem, hvor vi sætter VTI’et før individet. Vores sociale fundament er bygget på, at vi fejrer vores succeser og motiverer hinanden med gejst og energi.

At vi er stærkere sammen, kommer ikke mindst til udtryk i forholdet til kunderne, hvor vi sætter en ære i de rette relationer, og hvor en ordre ikke er en engangsforestilling, men et langt og solidt partnerskab. Vi er det nørdede videnshus, hvor kunder og samarbejdspartnere kan få den rette rådgivning.

På den måde får kunderne langt mere end bare et limtræsprodukt. De får en lille flig af en stolt og professionel virksomhed, hvor Stronger Together er kernen i alt det, vi er og gør.

Vi efterlever disse værdier i VTI

Sådan fører vi vores vision, mission
og kernefortælling ud i livet

VI AGERER PROFESSIONELT

I alt, hvad vi gør!

Vi gør os umage for at stå professionelt over for både hinanden samt vores kunder og samarbejdspartnere.

Professionalismen er både en værdi eksternt og internt.

Gør vi hver især vores bedste for at agere professionelt ind- og udadtil, får vi sammen VTI til at fremstå professionel og attraktiv for omverdenen, kommende medarbejdere og os selv.

VI SKABER VÆRDIFULDE RELATIONER

Vi siger det, vi mener, og vi holder det, vi lover. Det gælder både internt, men i særdeleshed også over for vores kunder og samarbejdspartnere, hvor leveringssikkerheden er yderst vigtig.

Vi er ikke bare en leverandør, men en partner og et videnshus, som giver den rette rådgivning og fastholder lange, solide og værdifulde relationer.

VI UDSTRÅLER STOLTHED

Vi er stolte af at kunne vores kram.

Vores stolthed bygger på den dedikation, professionalisme og ærekærhed, som vi udviser i vores daglige arbejde.

Vi er stolte af vores talenter, vores hårdtarbejdende medarbejdere, og når vores viden og håndværk udmønter sig i færdige produkter hos kunderne.

Vi er stolte af at være én af Europas bedste.

VI DYRKER FORSKELLIGHEDEN

Forskelligheden er et vigtigt parameter i VTI, og den udvikler os både personligt og fagligt hver eneste dag.

Vi er nørdede og dedikerede på hvert vores område, og de forskelligartede kompetencer bliver tilsammen et stort aktiv for virksomheden.

Vi føler os som ét VTI, hvor der er plads til forskellighed, tillid og udvikling.

VI UDVISER AGILITET

Alle medarbejdere er problemløsere, og det er én af de væsentligste grunde til, at VTI i dag er blandt Europas bedste.

Vi formår at styrke organisationen med de rette kompetencer, så vi sikrer den agilitet, markedet kræver nu og i fremtiden.

Vi er dygtige til at navigere, og selvom ændringer i markedet kan give uro, sikrer medarbejdernes velvilje og dygtighed, at vi straks kommer tilbage på sporet.

Værdibog

VTI er ikke blot endnu en limtræsproducerende virksomhed. Vi er et stærkt og engageret professionelt fællesskab, der ønsker at afspejle vores stolthed og ønske om at være en virksomhed med stærke drømme for fremtiden. Dertil har vi udarbejdet en værdibog, som er en kort og præcis beskrivelse af virksomhedens kerneværdier og forretningsprincipper.

Se VTI’s værdibog her