VTI ENERGYwood® - energibesparende, varmebehandlet limtræ til industrien 

VTI har udviklet et nyt varmebehandlet limtræsprodukt, der forbedrer formstabilitet og isoleringsevne betydeligt. VTI ENERGYwood® er velegnet til f.eks. vindues- og dørproduktion, beklædningsprofiler til byggebranchen, terrasser og lignende indendørs og udendørs projekter.

VTI’s registrerede varemærke VTI ENERGYwood® er en nyskabelse til industrien – et varmebehandlet limtræsprodukt, der er fingerskarret, kvistrent og i lange længder. Varmebehandlingen forbedrer formstabiliteten og isoleringsevnen væsentligt og det skaber en række interessante muligheder til indendørs og udendørs anvendelse.

Gennem hele produktudviklingen har vi samarbejdet med Teknologisk Institut. Partnerskabet har givet VTI omfattende viden om varmebehandling og energibesparelser, som vi omsætter til konkrete fordele, målrettet netop dine behov og ønsker. Vinduesindustrien har godkendt varmebehandlet træ efter DVV’s høje kvalitetskrav – og vores vinduesafdeling står klar til at rådgive dig om optimal anvendelse af varmebehandlet træ til vinduesproduktion.

Når træet bliver varmebehandlet, foregår processen helt uden skadelige gasser, kemikalier og tungmetaller. Resultatet er et bæredygtigt produkt, der kan genbruges eller bortskaffes som almindeligt brændbart materiale – derfor er VTI ENERGYwood® et oplagt valg til grønne byggeprojekter.

VTI ENERGYwood® har en flot mørk farve, der svarer til farven på eksotiske træsorter. Træet stammer fra forsvarlig nordisk skovdrift og kan naturligvis leveres som FSC og PEFC certificeret.

Du kan overfladebehandle VTI ENERGYwood® på samme måde som almindelige træprodukter. 

Facts
  • Bæredygtigt
  • Lange længder 
  • Fingerskarret 
  • Kvistrent 
  • Indendørs og udendørs brug 
  • Formstabilt 
  • FSC & PEFC-certificeret

VTI arbejder målrettet med udvikling af projekter med VTI ENERGYwood®  hos kunder og samarbejdspartnere. Kontakt gerne VTI’s salgsafdeling for en nærmere dialog, hvis du har et projekt eller en ide, som er interessant til en case.

Derfor

Kontakt vores produktchef og hør nærmere om mulighederne, hvis du har brug for en langsigtet samarbejdspartner, hvor ordholdenhed, kvalitet og leveringssikkerhed er nøgleord. Vi udarbejder gerne - og selvfølgelig helt uforpligtende - et tilbud og oplæg til hvordan vi kan være en værdiskabende samarbejdspartner for netop din virksomhed. 

undefined

Færdigt vindue i varmebehandlet træ