Vinduesindustri – Limtræ til vinduer 

VTI leverer limtræ til vinduer i højeste kvalitet. Udover at være lagerførende i en række standard vindueskomponenter i limtræ, tilbyder VTI også kundetilpassede vinduesprofiler. Vi tilbyder vinduestræ med eller uden kernetræ, fingerskarret og lamineret limtræ. Vi har for nyligt udvidet sortimentet med energibesparende, varmebehandlet limtræ.

VTI er en af de førende producenter af limtræ, og vi er derfor med til at sætte standarden for, hvad der er muligt. Vores erfarne medarbejdere har kunderne i centrum, og det betyder, at du altid opnår den optimale løsning, hvor kvalitet og leveringssikkerhed er i højsædet.

Hos VTI bruger vi udelukkende nordisk fyrretræ fra bæredygtigt skovbrug. Vi kan også levere FSC® certificeret limtræ, som imødekommer kundens krav til råtræets oprindelse og forsvarlig skovdrift. Produktprogrammet spænder bredt - fra VTI´s mange lagerførte standardprofiler til individuelle og kundetilpassede løsninger.

Facts
  • Vinduestræ med eller uden kernetræ 
  • Fingerskarret limtræ 
  • Fingerskarret/lamineret limtræ
  • Solid og lamineret limtræ
  • Varmebehandlet fingerskarret limtræ

Hos VTI anvender vi de nyeste lim- og produktionsteknologier. Det sikrer, at kvaliteten og effektiviteten altid er i top. 

Vi tilbyder dig den optimale logistikløsning med dag-til-dag leverancer fra vores VTI standardlager - præcis når du ønsker det. Du sparer dermed plads på dit eget lager og er altid sikker på at have varen, når du skal bruge den.

VTI har for nyligt udvidet sortimentet med energibesparende, varmebehandlet, fingerskarret limtræ. Vi er de eneste på markedet, der kan levere fingerskarrede profiler i varmebehandlet træ. Med denne teknologi kan vi producere profiler med en væsentlig forbedret isoleringsevne, formstabilitet og holdbarhed, og det giver helt nye muligheder til vinduesindustrien.

Derfor

Kontakt en af vores sælgere og hør nærmere om mulighederne, hvis du har brug for en langsigtet samarbejdsrelation, hvor ordholdenhed, kvalitet og leveringssikkerhed er nøgleord. Vi udarbejder gerne - og selvfølgelig helt uforpligtende - et tilbud og oplæg til hvordan vi kan være en værdiskabende samarbejdspartner for netop din virksomhed.

undefined

Limtræ til vinduesprofiler

Kontaktperson

Jacob Wernberg

Jacob Wernberg

jw@vti.dk

+45 96 95 03 14+45 96 95 03 14

Lars Henrik Olsen

Lars Henrik Olsen

lho@vti.dk

+45 96 95 03 27+45 96 95 03 27