Trappeindustri – Limtræ til trapper

VTI tilbyder nu også limtræsplader i fyrretræ til trappeindustrien. Vi har investeret i nyt produktionsudstyr til limtræ til trapper, og derfor kan vi producere de lange længder, som trappeindustrien efterspørger.  

Vi har altid kunden i centrum og skræddersyr den optimale limtræsløsning til trappevanger og trappetrin, så kvalitet, service, leveringssikkerhed og pris går op i en højere enhed.  

Vi tror på, at langsigtede partnerskabsløsninger giver det bedste resultat for vores kunder.  

Hos VTI anvender vi udelukkende nordisk fyrretræ i høj kvalitet fra bæredygtigt skovbrug. Vi er FSC®-certificeret og kan naturligvis levere limtræsvanger og -trin til trapper i FSC certificeret træ.  

Ved hjælp af erfarne medarbejdere og topmoderne produktionsteknologi sikrer vi, at vores kunder gang på gang får en ensartet kvalitet. 

Facts
  • Trappetrin - Trappevanger - Limtræsstolper
  • Fyrretræ i limtræ 
  • Længder op til 5100 mm
  • Bredt produktsortiment i limtræ

Vores samarbejde med store savværker betyder, at vi kan tilpasse limtræsprodukterne, så de passer til trappeindustriens forventninger til produktsortiment.  Fortæl os hvad du ønsker, så finder vi den optimale løsning.

Derfor

Har du brug for en langsigtet samarbejdspartner hvor ordholdenhed, kvalitet og leveringssikkerhed er nøgleord? Så kontakt vores produktchef og hør nærmere om mulighederne.

Vi udarbejder gerne - og selvfølgelig helt uforpligtende - et tilbud og oplæg til, hvordan vi kan være en værdiskabende samarbejdspartner for netop din virksomhed. 

undefined

 

Kontaktperson

Søren Winterberg

Produktchef, Trappelimtræ

Søren Winterberg

sw@vti.dk

+ 45 96 95 03 11+ 45 96 95 03 11