Nyheder fra VTI Limtræsplader fra VTI bliver til Søstrene Grene-inventar

11. aug 2022

Hvert år leverer vi hos VTI flere lastbiler med limtræsplader til Højvang Snedkeri i Lemvig. De store mængder træ bliver bearbejdet og omsat til inventar, som bruges i Søstrene Grenes butikker. Samarbejdet har stået på siden 2015 og bygger på en høj grad af kvalitet, fleksibilitet og stor leveringssikkerhed.

I en tid hvor stort set alle brancher er påvirket af råvaremangel og leveringsforsinkelser, er vi glade for, at det fortsat er muligt at levere limtræ til vores mangeårige kunder. En stor del af limtræsproduktionen eksporteres til udlandet, men flere danske møbelproducenter har ligesom Højvang Snedkeri set fordelene i at handle lokalt.

Lokal leverandør giver fleksibilitet
Hos Højvang Snedkeri betragter man VTI som en lokal leverandør, og de 40 km, som adskiller de to virksomheder, er hurtigt tilbagelagt, hvis der er brug for en ekstra levering:
”Vi er jo praktisk talt naboer, og VTI har altid været meget fleksible og hurtige til at levere, hvis vi pludselig har stået og manglet træ. Og de leverer altid til tiden. Det er selvfølgelig også en væsentlig årsag til, at samarbejdet har stået på i så mange år”, forklarer Ivan Kjælder, som driver Højvang Snedkeri.

Ensartet kvalitet
Når man som Højvang Snedkeri leverer butiksinventar til en kædebutik som Søstrene Grene, er det vigtigt, at det træ, der bliver brugt, er af samme ensartede kvalitet. Når kæden åbner en ny butik, eller en eksisterende butik har brug for at supplere på kasser eller anden inventar, skal det naturligvis ligne det, de har i forvejen.

”Kvaliteten af VTI’s fyrretræsplader i limtræ er god, og vi har altid fået den kvalitet, vi har aftalt. Det er simpelthen så ubetydeligt, hvad der har været af småfejl i 7 år, at jeg dårligt kan huske det. Og det er altså et godt tegn”, fortæller Ivan Kjælder og slutter af med at sætte ord på betydningen af det gode samarbejde:

”Det lokale og nære samarbejde betyder meget for os. Vi løser mange forskellige specialopgaver ligesom den for Søstrene Grene, og derfor er det vigtigt, at vi kan regne med både kvalitet og leveringssikkerhed hos vores leverandører. Vi har en årsaftale med VTI, hvor vi sammen estimerer forventet forbrug, og på den måde er både de og vi helt sikre på, at vi kan få leveret den mængde træ, vi skal bruge.