Nyheder fra VTI VTI styrker organisationen med 2 nye medarbejdere

23. aug 2021

VTI Vinderup Træindustri A/S styrker organisationen med ansættelse af to nye medarbejdere. Peter Bonde er ansat som Produktionsdirektør og Sara Moth er ansat som PA & Salgskoordinator.  

VTI er blandt de førende producenter af limtræ i Europa, og har i gennem de seneste år oplevet stor vækst og en markant øget efterspørgsel. Som et led i den langsigtede vækststrategi, etablerede VTI sidste år en fabrik i Letland for at øge produktionskapaciteten, der er fuldt udnyttet på fabrikken i Vinderup.  

”Med en fabrik i Letland, kan vi bedre optimere vores produktionskapacitet. I Vinderup er vores produktion i høj grad automatiseret, så vi kan producere meget store mængder limtræ i en ekstrem høj kvalitet til møbel-, trappe- og vinduesproducenter. I Letland er vi tættere på vores råvarer, hvilket også var én af årsagerne til, at vi placerede vores nye fabrik der”, udtaler Jacob Wernberg, CEO.   

Til at stå i spidsen for produktionen i Letland og Vinderup har VTI ansat Peter som Produktionsdirektør. Udover produktionen i Vinderup og Letland, bliver Peter ansvarlig for Økonomi, HR og IT. Peter får en afgørende rolle i at bidrage til opstarten, udviklingen og driften af fabrikken i Letland og samtidig styrke fabrikken i Vinderup. Dette sker som et led i at styrke og understøtte den fremtidige vækst i VTI.  

Som et led i at være en bæredygtig virksomhed, etablerede VTI i 2018 en interiør linje under navnet NORTO, hvor resttræ fra produktionen af limtræ, omdannes til eksklusive produkter. I NORTO får Sara en aktiv markedsførings- og salgsrolle, der skal bidrage til, at NORTO i fremtiden bliver mere synlig og tænkt ind i bæredygtige og innovative løsninger, i blandt andet virksomheder og i byggeriet.  

VTI Vinderup Træindustris kernekompetence er produktion af limtræ til møbel-, vindues- og trappeindustrien samt DIY produkter til trælaster og byggemarkeder. Virksomheden er grundlagt i 1976, og fremstår i dag som én af Europas største limtræsfabrikker, og beskæftiger samlet ca. 150 medarbejdere i Vinderup og Letland.  

Yderligere oplysninger:

Jacob Wernberg, CEO, tlf. 9695 0314
Peter Bonde, COO, tlf. 2165 0138