VTI tilfreds med beskedent resultat

13. jul 2017

Regnskabet for limtræsproducenten Vinderup Træindustri A/S (VTI) viser et beskedent – men alligevel tilfredsstillende – resultat.  

Landets førende limtræsproducent, Vinderup Træindustri (VTI) har afsluttet regnskabet for 2016

Efter omstændighederne er vores regnskabstal tilfredsstillende. Tallene skal ses i lyset af, at vi har ændret i regnskabsprincipperne, tilføjet ekstra afskrivninger og revurderet anlægskartoteket. Regnskabet er desuden påvirket af, at vi har haft ekstraordinære omkostninger i forbindelse med, at vi har været igennem et ledelsesskifte udtaler VTI’s adm. direktør, Jacob Wernberg. Siden hans entré i limtræsgiganten i foråret, har han haft fokus på at skabe ro og etablere et solidt afsæt for mere vækst, bedre service og rådgivning, hurtigere levering, mere eksport og flere produkter.  
Selvom regnskabet ikke er prangende, er vi sikre på, at vi nu har det realistiske setup og det rigtige hold i VTI til at skabe vækst og udvikling. For at booste det yderligere, har vi ansat en forretningsudvikler, der skal være med til at sikre, at vi fortsat udvikler nye og spændende måder at anvende og afsætte limtræsprodukterne på, siger Jacob Wernberg.

Vinduessegment på vej frem igen

VTI’s vinduessegment har bidraget til vækst i de senere år, og det er vores ambition at forsætte væksten, selvom vi i 2016 blev slået lidt tilbage på dette område. Vi tror på, at vi får hævet salget hurtigt igen, og vi er i den forbindelse meget glade for, at vi i den sidste tid har haft tilgang af nye store kunder, siger Jacob Wernberg. Han tilføjer, at VTI netop har gennemført en redefinering af forretningsplanen for vinduesproduktionen, og den nye plan skal sikre en fokuseret service, rådgivning, salgsindsats og markedsføring til vindueskunderne.

Vi skal være bedre til at fortælle om VTI’s styrker

Mens salget af vinduer har skuffet lidt i 2016, har vi til gengæld haft vækst på salget af limtræ til møbler og limtræsprodukter til byggemarkeder. Det lover godt og viser, at vi gør det rigtige og er gode til at sætte os ind i kundernes behov og imødekomme dem. VTI har en række styrker, som vi er alene om, og som vi skal være endnu bedre til at fortælle om. Vi har over 40 års erfaring med limtræ, vi har stor leveringspræcision, vi har dag-til-dag leveringer, fleksibilitet, høj kvalitet og nogle dygtige og erfarne eksperter her i Vinderup, der hver dag giver kunderne en kvalificeret og meget kompetent rådgivning. Planen er at udbygge disse fordele yderligere og gøre VTI til en endnu mere attraktiv samarbejdspartner som totalleverandør, siger Jacob Wernberg.


Yderligere information, kontakt: adm. direktør, Jacob Wernberg på tlf.: 96 95 03 14

 

undefined