Ny direktør vil skabe fortsat vækst hos VTI

28. mar 2017

imtræsproducenten Vinderup Træindustri A/S (VTI) ruster sig til fremtiden med ny direktør og større investeringer i produktionen.  

1. april tiltræder Jacob Wernberg som ny administrerende direktør i VTI. Jacob Wernberg er 39 år og har en teknisk og kommerciel baggrund - senest som administrerende direktør hos ITW Engineered Polymers, der er en global leverandør af kemiske løsninger til industrivirksomheder. Om skiftet til VTI udtaler Jacob: - VTI er en utrolig stærk og spændende virksomhed, og jeg ser frem til udfordringen. Blandt mine første opgaver bliver at implementere større investeringer i produktionen i Vinderup. Målet er at sikre, at egenproduktionen vedbliver med at være et stærkt fundament for fremtidig vækst for VTI. Det er der en række fordele ved for kunderne: dag-til-dag leveringer, fleksibilitet, høj kvalitet og kvalificeret dansk rådgivning. Planen er at udbygge disse fordele yderligere og gøre VTI til en endnu mere attraktiv samarbejdspartner som totalleverandør, udtaler den nye direktør.  

Ny Supply Chain direktør styrker forsyningsleddet

I forbindelse med direktørskiftet har VTI etableret en ny rolle og ansat Supply Chain direktør Tim Østergaard, der skal arbejde med at sikre, at leveringerne til kunderne og forsyningerne af træ til VTI sker i et endnu mere konstant flow. - Forsyningskæden skal konstant optimeres, så vi sikrer en effektiv og fleksibel produktion, der kan levere de varer, kunderne efterspørger. Vi får brug for store mængder træ til tiden i fremtiden, for vores mål er fortsat at vokse. Den fremtidige vækst skal komme fra eksisterende produktgrupper og markeder, men vi har også fokus på at undersøge nye produkter og markedsmuligheder for limtræsprodukter, udtaler Jacob Wernberg.  

Vinduessegmentet skal styrkes

- Optimeringen af forsyningskæden vil også styrke VTI’s vinduessegment, der i høj grad har bidraget til vores vækst de senere år. VTI har skabt et unikt brand som den foretrukne producent af kundetilpassede vinduesprofiler. VTI er stærk på vinduesprofiler, fordi vi kan tilbyde en samlet løsning til kunderne. Det kan vi fordi vi har en størrelse der betyder, at vi kan agere hurtigt, når kunderne har ændringer, og vi har volumen til at tilbyde det store produktmix, kunderne har brug for. Det fokus bliver endnu stærkere i fremtiden, siger Jacob Wernberg.