Nyheder fra VTI Rekordomsætning og toplederskifte hos VTI

13. sep 2016

Limtræsproducenten VTI Vinderup Træindustri A/S, der endnu engang slår alle omsætningsrekorder i årets regnskab, står foran et direktørskifte. 

Europas førende leverandør af limtræsprodukter, VTI Vinderup Træindustri A/S, er igen ude med et regnskab, der topper de hidtidige rekorder i omsætning. De senere års store vækst og strategien om yderligere vækst har nu ført til et behov for andre kompetencer i topledelsen. Bestyrelsesformand Flemming Nielsen udtaler:

- Administrerende direktør Bjarne Andersen har dygtigt ledet VTI gennem de seneste 15 år. Det er ganske naturligt, at en virksomhed i udvikling på et tidspunkt medfører behov for andre kompetencer, og derfor er Bjarne Andersen blevet enig med bestyrelsen om, at han fratræder stillingen som administrerende direktør. Indtil en ny topleder er udpeget, vil jeg som arbejdende bestyrelsesformand varetage ledelsesopgaven, mens Majbritt Kirkegaard, der indgår i ejerkredsen, midlertidigt registreres som adm. direktør. Vi har været utroligt glade for samarbejdet med Bjarne gennem mere end 20 år, og vi vil bygge videre på de stærke kompetencer og produkter, som vi har opbygget sammen med bl.a. kunder og leverandører i den periode.

Væksten skal fortsætte

- Vores gode regnskab skyldes, at vi er lykkedes med en langsigtet strategi om at få et stærkere fundament til et bredere marked. Kort sagt har VTI i løbet af de sidste år fået nye produkter, nye kunder og nye markeder. Den udvikling skal nu fortsætte og intensiveres, siger Flemming Nielsen. Han tilføjer, at årets resultat er tilfredsstillende.

Skaber merværdi for kunderne

- Salget er vokset det seneste år, og det skyldes bl.a., at vi konstant bliver bedre til at rådgive vores kunder og indgå partnerskaber med dem. 60% af vores salg foregår nu til kunder i udlandet, og vi arbejder målrettet på at blive endnu bedre til at rådgive kunderne. Ikke kun om anvendelsen af limtræ, men også hvordan de opnår de laveste cost-priser, hvordan de effektiviserer deres egen produktion osv. Kunderne giver udtryk for, at de er meget tilfredse med den rådgivning de får, fordi den skaber værdi for dem, så det er absolut noget, vi forsætter og udvikler videre, siger Flemming Nielsen og slutter: - I den forbindelse er det afgørende, at VTI selv er helt fremme på forreste linje, når det angår innovative og effektive produktionsmetoder-og processer. Vi arbejder fortsat på at udvikle nyt produktionsudstyr, der vil gøre os endnu mere konkurrencedygtige på flere produktgrupper.

Bjarne Andersen og Flemming Nielsen

Her siger Bjarne Andersen og Flemming Nielsen tak for et godt og mangeårigt samarbejde gennem mere end 20 år