Nyheder

Hvert år leverer vi hos VTI flere lastbiler med limtræsplader til Højvang Snedkeri i Lemvig. De store mængder træ bliver bearbejdet og omsat til inventar, som bruges i Søstrene Grenes butikker. Samarbejdet har stået på siden 2015 og bygger på en høj grad af kvalitet, fleksibilitet og stor l…

Læs Mere

Vi har netop idriftsat en ny højfrekvens-limtræspresser i vores produktion i Vinderup. Det har vi gjort på baggrund af skærpede miljøkrav og en stigende efterspørgsel fra vores kunder. Og resultatet er fantastisk. Det betyder nemlig, at anlægget nu kører med en højere hastighed, og at vi de…

Læs Mere

Med fremgang både på top- og bundlinjen, mere end fordobler VTI sidste års resultat på kr. 1,9 mio. ved i år at lande et resultat på kr. 4,9 mio. Regnskabet betegnes som tilfredsstillende af virksomhedens Adm. Direktør, Jacob Wernberg.   

”Da vores regnskabsperiode løber fra 1. maj 2020 til den 3…

Læs Mere

Vinderup Træindustri investerer i en ny højfrekvens limpresse til PVAc lim fra Junget.

Skærpede miljøkrav og en stigende efterspørgsel får VTI til at investere i et nyt limpresseanlæg, der kører med en højere hastighed, som sikrer, at der påføres den rette mængde lim på pladerne. 

Limpr…

Læs Mere

VTI Vinderup Træindustri A/S styrker organisationen med ansættelse af to nye medarbejdere. Peter Bonde er ansat som Produktionsdirektør og Sara Moth er ansat som PA & Salgskoordinator.  

VTI er blandt de førende producenter af limtræ i Europa, og har i gennem de seneste år oplevet stor vækst …

Læs Mere

Vinderup Træindustri (VTI), som er en af Europas førende limtræsproducenter, kommer ud med et fornuftigt resultat i regnskabsåret 2018/2019. Dette er et resultat af virksomhedens initiativer i en langsigtet strategi, som skal øge konkurrenceevnen i markedet.


Positive effekter af langsigtet st…

Læs Mere

Direkte fra Moelven: Ny chef skal sælge limtræ for Vinderup


Vinderup Træindustri, der kalder sig for Danmarks største limtræsproducent, udvider salgsafdelingen med en erfaren og branchekendt salgschef.

Læs Mere

Regnskabet for limtræsproducenten Vinderup Træindustri A/S (VTI) viser et beskedent – men alligevel tilfredsstillende – resultat.  

Landets førende limtræsproducent, Vinderup Træindustri (VTI) har afsluttet regnskabet for 2016

Efter omstændighederne er vores regnskabstal tilfredsstillende. T…

Læs Mere

imtræsproducenten Vinderup Træindustri A/S (VTI) ruster sig til fremtiden med ny direktør og større investeringer i produktionen.  

1. april tiltræder Jacob Wernberg som ny administrerende direktør i VTI. Jacob Wernberg er 39 år og har en teknisk og kommerciel baggrund - senest som administr…

Læs Mere

Limtræsproducenten VTI Vinderup Træindustri A/S, der endnu engang slår alle omsætningsrekorder i årets regnskab, står foran et direktørskifte. 

Europas førende leverandør af limtræsprodukter, VTI Vinderup Træindustri A/S, er igen ude med et regnskab, der topper de hidtidige rekorder i omsætn…

Læs Mere

Hvad der begyndte som en beskeden tømrervirksomhed, er foreløbig endt med at være Europas førende limtræsproducent.

Den 1. februar er det 40 år siden VTI (Vinderup Træindustri) blev grundlagt.

- Samtidig er VTI’s grundlægger og nuværende bestyrelsesformand, Flemming Nielsen, fyldt 60 år, så sam…

Læs Mere

Ny vækst- og strategiplan giver resultater. Limtræsproducenten VTI’s (Vinderup Træindustris) netop offentliggjorte regnskab viser bedste resultat nogensinde på knap 10 millioner kroner efter skat.

- Det er vores vækstplan der virker, og som begynder at give resultater. Det er ikke kun resultate…

Læs Mere

VTI var inviteret til at præsentere  til Vinduesindustriens årsmøde torsdag den 16. april 2015.

VTI ENERGYwood fik en positiv modtagelse, da VTI's produktchef for vinduer Morten Glinvad fortalte om det nye produkt til de omkring 100 danske vinduesproducenter, der var tilstede.

F…

Læs Mere

Som den eneste limtræsproducent er VTI (Vinderup Træindustri) i mål med udviklingen af nyt limtræsprodukt, der både er varmebehandlet, energibesparende og fingerskarret.

VTI ENERGYwood er navnet på VTI’s nyudviklede produktserie - varmebehandlet limtræ til vinduesindustrien og outdoor markedet. V…

Læs Mere

Der er fornyligt installeret og indkørt ny presselinje og fuldautomatisk ilægger til pudselinje, således VTI er i stand til at levere limtræ i lange længder op til 5 m til bl.a. og . Vi har oplevet en stigende efterspørgsel efter disse længder bl.a. til trapper og DIY. Det …

Læs Mere