Møbelindustri – Limtræ til møbler

Fyrretræsplader i limtræ til møbelindustrien er VTI’s oprindelige produkt. Vi har mere end 40 års erfaring med limtræ til møbler, produktion af limtræsplader i nordisk fyr samt FSC® certificeret møbellimtræ, og hjælper gerne med at skræddersy den mest optimale løsning til dig.   

Hos VTI sætter vi altid vores kunder i centrum. Derfor er vi i stand til at skræddersy den optimale løsning til dig, så kvalitet, service, leveringssikkerhed og pris går op i en højere enhed.  

Vi tror på, at langsigtede partnerskabsløsninger giver de bedste resultater for vores kunder.  

Hos VTI anvender vi udelukkende nordisk fyrretræ i høj kvalitet, fra bæredygtige skovbrug. Vi kan også levere FSC® certificeret møbellimtræ, der imødekommer kundernes krav til råtræets oprindelse og forsvarlig skovdrift. 

VTI’s erfarne medarbejdere og topmoderne produktionsteknologi sikrer, at du gang på gang får en ensartet kvalitet – og til aftalt tid.  

Vi har et stort råvarelager og effektivt produktionsudstyr. Det betyder, at vi er meget fleksible og kan tilbyde dig under 10 dages leveringstid på limtræsplader. Vi er altid klar til at yde en ekstra indsats, hvis der opstår uventede situationer. 

Facts
  • Pladetykkelser fra 6mm til 45mm
  • 3 forskellige forsidekvaliteter - som kan tilpasses dine individuelle krav
  • Bearbejdningsklare ender og kanter - fri for sorte knaster
  • Mulighed for pudsning med korn 120 på 8-bånds pudsemaskine
  • Limning i henhold til klasse E1 norm  
Derfor

Kontakt vores produktchef og hør nærmere om mulighederne, hvis du har brug for en langsigtet samarbejdspartner, hvor ordholdenhed, kvalitet og leveringssikkerhed er nøgleord.

Vi udarbejder gerne - og selvfølgelig helt uforpligtende - et tilbud og oplæg til hvordan vi kan være en værdiskabende samarbejdspartner for netop din virksomhed. 

undefined

Kontaktperson

Søren Winterberg

Produktchef, Møbellimtræ og DIY

Søren Winterberg

sw@vti.dk

+ 45 96 95 03 11+ 45 96 95 03 11